IDC lid Brunelco is met haar ruim 35 jaar ervaring gespecialiseerd in elektronica ontwikkeling met een 100% succesgarantie.

Brunelco is in de basis een engineerings bureau dat elektronica vraagstukken vertaald in een printplaat, in jargon PCB genoemd. Ze onderscheiden zich door hun grote kennis en expertise van de verschillende technieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toepassing van sensoren, draadloze communicatie, identificatie methoden, energievraagstukken en data communicatie. Brunelco heeft bovendien alle kennis in huis om producten te voorzien van de juiste certificeringen en te voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen.

De klanten van Brunelco zijn afkomstig uit diverse industrieën. Zo zijn er zeer uiteenlopende projecten waar men bij betrokken is. Voorbeelden zijn besturingen die zijn toegepast bij het bergen van de Russische kernonderzeeër de Kursk en het overeind zetten van mega reuzenrad de London Eye.

Brunelco is gevestigd in Haaksbergen en sinds 2019 is er ook een vestiging in Utrecht. HBO en WO studenten kunnen bij hen terecht voor interessante stage-opdrachten.