We zijn van start!

De Dutch Design week Eindhoven is begonnen. INC organiseert jaarlijks een DDW inspiratietour langs nieuwe ideeën, innovaties en ontwikkelingen. Door de recente ontwikkelingen is het dit jaar anders, met als gevolg dat we een Digital Design Week georganiseerd hebben om jullie alsnog te kunnen inspireren. Dit doen wij door 10 dagen lang een inspiratiemail te versturen met daarin verschillende eigen cases, projecten, talks en “must see” aanbevelingen van de virtuele Dutch Design Week Eindhoven.

Grote veranderingen dagen ons uit. Het is aan ons allen om deze grote veranderingen om te zetten in nieuwe ideeën en mogelijkheden. Er zullen in de toekomst nog veel meer grote veranderingen op ons afkomen die wij multidisciplinair in teams met wetenschappers, ontwerpers, schrijvers, filmmakers, het bedrijfsleven en de politiek moeten voorzien van passende oplossingen. Naast de 10-daagse inspiratiemails hebben we een raamexpositie met een drietal projecten ingericht op ons kantoor in Enschede die de kracht van design laten zien:

🇳🇱
Design dat met slimme productietechnieken meubels lokaal produceert💬 Design dat een dialoog stimuleert over ons donorbeleid en wat de effecten ervan zijn op de wereld.👕

Design dat door integratie van technologie de functies van kleding 

uit kan breiden of zelfs kan verbeteren.

Tot slot

De expositie zal de gehele Dutch Design Week te zien zijn bij INC aan de Beltstraat 1 in Enschede. Mochten je vrienden, collega’s of relaties ook geïnspireerd willen worden, stuur dan deze mail door.

Via de onderstaande link kunnen zij zich inschrijven voor onze mailing.

Schrijf je in voor de Digital Design Week

De Digital Design Week is een initiatief van IDC lid Strategisch Ontwerpbureau INC.