Een internationale producent in industriële hogedrukreinigers zocht een oplossing voor hun spuitpistolen. De hogedrukreinigers die eerder geproduceerd werden, waren altijd voorzien van een extra kabel waarmee de druk bepaald kon worden. De producent kreeg de spuitpistolen regelmatig terug ter reparatie waarbij de kabel helemaal beschadigd was.

Onveilige situaties voorkomen

Samen met Tyro Remotes is er gekeken naar de mogelijkheden naar een afstandsbediening. Omdat de professionele reinigers met een extreem hoge druk werken, is het niet veilig om in de ene hand een spuitpistool vast te houden en in de andere hand een afstandsbediening. Wij waren er al snel over eens dat de zender geïntegreerd moest worden in de spuitlans.

Op maat oplossing

Onze productdesigner heeft toen samen met onze engineers een oplossing bedacht waardoor de zender eenvoudig aangesloten kan worden, perfect past binnen de spuitlans en ook nog eens IP68 haalt doordat de printplaat volledig ingegoten is. Met een bereik tot 700 meter en een reactiesnelheid van minder dan 0,1 seconden hebben wij een OEM-product geleverd waarbij niet alleen de gebruikerservaring van de hogedrukreinigers sterk verbeterd is, ook het terug krijgen van kapotte kabels is nu verleden tijd.