Vijverproducten

Alles wat met vijvers te maken heeft, is onze grootste passie. Velda is marktleider in de Benelux en een invloedrijke speler in andere Europese landen. Wij zijn leverancier van een breed assortiment vijverproducten, dat bijdraagt aan een positieve vijverbeleving. Al sinds de oprichting is ‘innovatie‘ een kernwaarde bij Velda. Velda wil vijverbeleving voor iedereen bereikbaar maken. Van een mini vijver op het terras tot fraai aangelegde natuurvijvers of strakke spiegelvijver in de tuin.

Velda & innovatie
Bij Velda zijn we continu op zoek naar verbeteringen van onze producten. En ook bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en technologieën. Al vanaf de oprichting hebben wij ons gericht op het ontwikkelen van producten die de kwaliteit van de vijver verbeteren. Zo ontwikkelden onze ingenieurs al in 2002 een drukfilter met een groot zuiverend vermogen. Om algen te bestrijden en het vijverwater te zuiveren, ontwikkelden wij revolutionaire technieken op basis van mineralisatie of ultraviolette straling. Voor het plantenleven in de vijver is veel ontwikkeld; zoals drijvende planteneilanden en drijvende plantenmanden met ingebouwde verlichting. Ook zijn er diverse producten om vijvervissen te beschermen, variërend van eenvoudige reflectoren tot een hightech reigerverschrikker met laser- en flitslichten.

Velda heeft een eigen research & engineeringsafdeling om het belang van innovatie binnen onze organisatie nog meer te waarborgen. Hier wordt, naast de vergaande technologische ontwikkeling voor de vijver, ook gekeken naar belevingsproducten voor in en rond de vijver. Zoals sfeerverlichting en een drijvende doorkijkbol om de vissen te bewonderen. Vijvers zijn niet allemaal hetzelfde, maar voor elk vijverprobleem wil Velda een passende oplossing bieden.

Productie 
Om een maximale kwaliteit te waarborgen, produceert Velda veel producten in eigen huis met moderne middelen.

Logistiek 
Dagelijks worden producten vervoerd naar tuincentra in Nederland, België en Duitsland. Zo worden de voorraden bij de klanten van Velda altijd op peil gehouden.

In het tuincentrum
Uiteindelijk zijn de Velda producten te koop in vrijwel alle tuincentra. Door een overzichtelijke schap lay-out vindt u alles wat u nodig heeft voor inrichting en onderhoud van uw vijver.
www.velda.nl/

Contactpersonen
  • E. Veldhuis CEO T:053 432 4320