Management consulting van UniPartners Twente

UniPartners Twente is het non-profit academische adviesbureau van de Universiteit Twente met een heldere tweeledige missie. Enerzijds hebben wij als doel organisaties in de regio te ondersteunen in het verbeteren van hun resultaat, efficiƫntie, producten en processen. Dit doen wij door advies te geven op vraagstukken en uitdagingen van organisaties door dit tot een project te vormen. Ieder project richt zich tot het oplossen van het vraagstuk en de toegevoegde waarde voor de organisatie.

Anderzijds hebben wij als doel om studenten van de Universiteit Twente relevante praktijkervaring in het bedrijfsleven te bieden. Daarom worden de projecten uitgevoerd door einde bachelor- en masterstudenten. De studenten zullen met de meest recente academische kennis een oplossing voor het vraagstuk onderzoeken en formuleren.

Op deze manier kunt u profiteren van de kennis van studenten en kunnen studenten ervaring in het bedrijfsleven opdoen.

Wij hebben kennis over de gehele breedte van de Universiteit. Daarom kunnen wij u van dienst zijn in projecten die reiken van businessplannen en marktonderzoeken tot procesoptimalisatie en productontwikkeling.

Wij ondersteunen u graan in uw uitdagingen om uw organisatie verder te helpen!

Contactpersonen