Digitalisering. E-books. Internet of things. Smart industry. Blockchain. 3D-printing. E-health. Big Data. Privacy. Auteursrecht. Octrooirecht. Merken- en modellenrecht. Nieuwe businessmodellen en technologieën, de techniek staat niet stil met alle juridische implicaties van dien; Elferink & Kortier Advocaten (Enschede en Deventer) blijft bij, denkt graag met u mee en ondersteunt u met deskundig juridisch advies.

Wij zijn Elferink & Kortier Advocaten, gespecialiseerd in Intellectuele Eigendom, ICT-recht en Privacy. Naar onze overtuiging hebben advocaten toegevoegde waarde als zij zich verdiepen in de klant en diens markt. Dáár maken wij het verschil: door ons specialisme te combineren met kennis van uw markt zijn wij in staat met u mee te denken in strategieën en praktische adviezen te geven.

Wij geloven dat het succes van samenwerking valt of staat met duidelijke communicatie: dat is waar wij voor staan.

Geen rompslomp, geen verborgen kosten, maar een rechtstreekse, persoonlijke benadering. Wij staan vóór én naast onze cliënten en werken nauw met hen samen. Korte en directe lijnen met onze cliënten zijn ons handelsmerk.

Elferink & Kortier Advocaten is gevestigd in Enschede en is ook te bezoeken in Deventer. Het kantoor beschikt over een uitgebreid netwerk van advocaten buiten haar vakgebied (zowel nationaal als internationaal). Indien uw zaak daar om vraagt kunnen wij een team van advocaten samenstellen dat aansluit op uw situatie.

Contactpersonen