De ‘Wheeldrive’ en de Power Assist technologie van Indes kregen deze maand opnieuw internationale waardering. Op de Health and Rehab Exhibition in Denemarken ontving het product de derde prijs. Bij de Design Intelligence Award in China behoorde de Wheeldrive ook tot de beste drie kandidaten.

Health and Rehab Exhibition
In Denemarken ontving de Wheeldrive de derde prijs, als “meest innovatieve en nieuwe revalidatieproduct van 2016”. De Health and Rehab Exhibition wordt elk jaar georganiseerd door de Rehabilitation Group. Het congres richt zich op ontwikkelde en geproduceerde producten voor de gezondheidsindustrie. De Wheeldrive deed mee in de categorie voor internationale producten.

Design Intelligence Award
De Wheeldrive liet in China meer dan 2500 deelnemers achter zich, door te eindigen bij de laatste drie kandidaten. De prijzen van de Design Intelligence Award werden op 8 mei uitgereikt op de Xiangshan Campus van de China Academy of Art. Het evenement wordt georganiseerd ter promotie, evaluatie en samenwerking van internationaal industrieel ontwerp.

WheeldriveChina2Trots
Henk Janssen, directeur en eigenaar van Indes, is trots op de resultaten: “Het is erg mooi dat dit fantastische product ook internationaal zo goed scoort.” De Wheeldrive is een oplossing voor mensen die (motorische) ondersteuning nodig hebben bij het bewegen van hun eigen (manuele) rolstoel. Het product werd in 2013 al bekroond met de Red Dot Award, een prestigieuze prijs voor product design, die wordt toegekend aan de beste internationale innovaties.

 


 

Meer informatie: