HYRAX Industries

Makers van de hoogwerker die grenzen verlegt.

Het begon met verbazing en ambitie. Al jarenlang verbaasde HYRAX zich dat hoogwerker fabrikanten geen beter antwoord gaven op vragen uit de markt. En de ambitie om simpelweg de béste hoogwerker te maken, veranderde in een plan. We de eerste ideeën uit gaan werken. Hoe zou de machine eruit moeten zien waarmee je als gebruiker in elke situatie topprestaties kunt leveren? Hoe zouden we conventionele grenzen kunnen verleggen? IDpartners is trots dat we deel mochten uitmaken van deze innovatie en het design hebben uitgewerkt.

 

Performance is geen luxe.

Goed gereedschap is minstens het halve werk – misschien nog meer. De innovatieve techniek en slimme functionaliteit van de HYRAX telescoophoogwerker is dan ook geen luxe. Integendeel. Puur een kwestie van performance.

 

De highlights:1

Makkelijk te vervoeren;

Werken op een helling;

Rijden op hoogte.

Made in Holland Van A-Z Nederlands fabricaat

 

Doorbraak: Groot maar klein.

Als je dacht dat jouw team maximaal presteert, heb je gelijk. Maar niet helemaal. Geef je medewerkers een HYRAX en ze bewijzen wat ze nog meer kunnen. Sneller en behendiger dan ooit werken ze met deze slimme telescoophoogwerker op hoogte (tot 12,6 meter!). Gemakkelijker dan voorheen transporteren ze deze hoogwerker naar elke werklocatie. Groot was nog nooit zo klein.