Hoe breng jij jezelf en je bedrijf korter en krachtiger over de bühne?
Hoe profileert u zich als ondernemer? Wat zijn de unieke en onderscheidende kwaliteiten van uzelf? Hoe kunt u uw onderneming nog beter in de markt zetten? En hoe kunt u uzelf aantrekkelijk profileren? Als u juist die vaardigheden nòg beter beheerst, bent u succesvoller. U realiseert, vanuit meer zelfvertrouwen, meer bekendheid en u komt u in contact met meer waardevolle contacten. Tijdens deze inspirerende, waardevolle en interactieve Masterclass legt u de basis hoe u zichzelf en uw nieuwe bedrijf ‘onweerstaanbaar’ kunt pitchen, presenteren en profileren. Dit helpt om al de volgende dag met meer zelfvertrouwen en met meer overtuigingskracht uzelf en uw onderneming korter en krachtiger op de kaart te kunnen zetten. Een Masterclass waar het vooral gaat om ‘ont-moeten’ en niet om ‘moeten’. U komt met nog meer zelfvertrouwen ‘in the mood’ om er zelf direct mee aan de slag te gaan en de vruchten te plukken!

Waarom?

Ondernemers moeten juist nu hun podium durven pakken en ‘op de zeepkist’ stappen; de metaforen voor lef, pro-activiteit en het uniek en onderscheidend kunnen tonen en vertellen waar jij als ondernemer voor staat. ‘Show je-zelf & show-je-business’ is het motto van Patrick van Gils. L

Patrick van GilsPatrick van Gils is professional voor het bedrijfsleven in presenteren, profileren en pitchen. Met een passie voor inspirerende en interactieve communicatie.

Laat zien en horen wie jij bent! Deze Masterclass heeft een aanpak boordevol inhoud, inspiratie en interactie. Hierdoor krijgt iedere ondernemer, naast de vele inhoudelijke inzichten en tips, vooral ook zin om zichzelf actiever te gaan profileren en z’n verhaal korter, krachtiger en aantrekkelijker te kunnen vertellen.

Programma

De Masterclass bestaat uit veel interactie, vele waardevolle direct toepasbare ‘praktijktips & tricks’ en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • –  Wat zijn de unieke en onderscheidende kwaliteiten van uzelf?
  • –  Wat is een effectieve verkooppitch en klantpresentatie van uw product/dienst?
  • –  Hoe kunt u uzelf overtuigend pitchen en presenteren in 0,6”, 6” of 60”?
  • –  Hoe creëert u meer impact met uit uw eigen woorden?
  • –  Hoe vindt en bindt u zelf meer klanten?
  • –  Oefenen in Succesvol en overtuigend pitchen

Iedere ondernemer wordt door deze sessie de allerbeste ambassadeur van zichzelf en van zijn bedrijf!

Deze masterclass werd georganiseerd door de Kwaliteitskring Twente, One Twente en het Industrial Design Center.

De Masterclass  kan fysiek maar ook  via MS teams gevolgd worden. Mocht u voor MS teams kiezen wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit zsm aan marijke.vandeloo@idcentre.nl door te geven dan zorgen we ervoor dat u op donderdag 24 september om  19.45 uur kunt inloggen.

Gratis Pitch E-book: https://toppresentaties.nl/gratis-ebook/