Industrial Design Engineering en de Partnership
De opleiding Industrial Design Engineering (IDE) op de Universiteit Twente huist ruim 1000 bachelor en master studenten die allemaal op een moment in hun studententijd op zoek zullen zijn naar een werkplek, bachelor- of eindopdracht. Door in contact te komen met een breed scala aan bedrijven helpt de Partnership commissie deze studenten in contact te brengen met mogelijke opdrachtgevers of toekomstige werkgevers.
Onze studenten besteden aandacht aan onder andere ontwerpen, productietechnieken, vormgeving, ergonomie, duurzaamheid en bedrijfskunde. Deze kennis van een brede reeks aan onderwerpen maakt een IDE-student tot een ingenieur die met alle vak experts samen tot een complete, creatieve oplossing voor een ontwerpprobleem kan komen. Opdrachten omtrent product bouwtekeningen, matrijsontwerpen of het herontwerpen van een precisie machine, het ontwerpen van verpakkingen of applicatiebouw vormen slechts een kleine greep aan voorbeelden waar een IDE-student aan zou kunnen werken.

S.G. Daedalus Career Fair 2023
6 februari 2023 organiseren wij, als studievereniging, de Daedalus Career Fair. Tijdens deze bedrijvenmarkt krijgen studenten en bedrijven de kans om elkaar te ontmoeten en op een informele manier kennis met elkaar te maken. Ieder bedrijf dat meedoet krijgt voor een kleine bijdrage (meer hierover onderaan het document) een stand die zij zelf kunnen inrichten met bijvoorbeeld promotiemateriaal voor de studenten. Op de dag zelf verwachten wij een ruim scala aan verschillende bedrijven te ontvangen. Tijdens het evenement kunt u als bedrijf in contact komen met ongeveer 150 tot 200 Industrial Design Engineering studenten. Dit zullen zowel studenten zijn die in de bachelorfase als studenten die in de masterfase van hun studie zitten. Deze studenten komen naar de markt omdat ze bijvoorbeeld op zoek zijn naar een afstudeeropdracht of een (bij)baan. De markt is zo gepland dat deze tijdens de periode plaatsvindt waarin de bachelorstudenten op zoek zijn naar een bachelor opdracht.

Mogelijkheden
• Pakket 1 – 350 euro
Dit pakket bestaat uit een plekje op de bedrijvenmarkt die u zelf in kunt richten en natuurlijk het bedrijfslogo op de banner en in het dagboekje.
• Pakket 2 – 450 euro
Pakket 2 heeft alles wat pakket 1 ook heeft, maar een meer geprioriteerde stand op de markt een groter bedrijfslogo op de banner en in het dagboekje. Als extra is er de mogelijkheid om promotiemateriaal aan de goodiebag toe te voegen.
• Pakket 3 – 550 euro
Optie 3 is de meest uitgebreide optie, het bevat alles van optie 1 en optie 2, en tevens krijgt u het podium circa 10 minuten in de lunchpauze om het bedrijf te promoten en pitchen.

Mail: partnershipdaedalus@gmail.com
Telefoon: +053 489 4439