Beste IDC ‘ers

Dit jaar gaan we wederom met veel plezier meedoen met de
“Rode Loper” Nieuwjaarsreceptie.
Als bestuur vinden we het belangrijk dat we als IDC zorgen voor kennisoverdracht en netwerken om te komen tot verbeterde business.
Een belangrijke kennisverbreding is die van “Duurzaamheid”: het hoofdthema van de Rode Loper en belangrijk in deze tijd. Het programma neemt ons mee langs mooie initiatieven op het gebied van duurzaamheid in Oost Nederland.
Het belooft een zeer interessante bijeenkomst te worden waarbij zich naast kennis ook goede netwerkmogelijkheden voordoen.

Mijn advies: Komt allen op maandag 6 januari naar de Hangar 11, Vliegveldweg 345 te Enschede  om te netwerken en te zien dat we in Oost Nederland tot mooie dingen in staat zijn! Maar wacht niet te lang met aanmelden, want vol = vol!
Graag verwelkomen we jou op deze bijzondere avond!

Tom Evers, Voorzitter IDC

De Rode Loper is een initiatief van de gezamenlijke Twentse netwerkorganisaties.

Talent combineert hart, hoofd en handen
De wereld van morgen is nu. Om ook de komende jaren de beste antwoorden voor de wereldwijde ontwikkelingen te blijven bieden zijn mensen, ondernemers, bedrijven en politici nodig die nu vooruit denken en acteren. Talent is de sleutel voor succes.Talent is niet alleen knowhow. Met alleen kennis is het onmogelijk om de uitdagingen van morgen en overmorgen het hoofd te bieden. Talent is een mix van kwaliteiten die zit in hart, hoofd en handen. Het Twents ondernemerschap toont aanpassingsvermogen, integere mensen opererend vanuit een moreel kompas en modern vakmanschap, talent dat niet focust op resultaat, maar op waarde. Uniek talent als kansrijk ambacht met expertise op deze vlakken, op elk niveau, als rentmeester voor de toekomst.

Dag in dag uit houden wetenschappers, studenten, bedrijven en organisaties in Twente zich bezig met oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen. Twente heeft dat talent om te beseffen wat nodig is voor de toekomst. En dat is naast innoveren, het leefklimaat doorontwikkelen en talent behouden. Zo stimuleren we economische vooruitgang en creëren we kansen. De economie moet de mens dienen, en niet andersom. Dát is nu; vandaag werken aan een betere wereld.

Rode Loper 2020
Tijdens de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst op maandagavond 6 januari 2020 kijken we terug op het jaar 2019 en vieren we de successen. Tegelijkertijd inspireren we elkaar om ook in het nieuwe jaar 2020 en de daarop volgende jaren voorop te blijven lopen. Samen ontdekken we talent. Maar wat is talent?  Hoe vind je (je) talent? Waar begint talent? Wat heeft talent voor ogen? Hoe vind je jezelf steeds opnieuw uit?

Twentse traditie
De Rode Loper is dé nieuwjaarsbijeenkomst van en voor ondernemend Twente. Tijdens de Rode Loper word je meegenomen in verhalen van Twentse ondernemers die met hun eigen unieke talent de wereld van nu voor de toekomst van morgen een stukje beter maken. Ondernemers worden aan het begin van het nieuwe jaar geïnspireerd én geïnformeerd. Tijdens de Rode Loper worden relevante en actuele ontwikkelingen voor ondernemers geschetst. Het is een avondvullend programma waar Twente in het middelpunt van de wereld wordt geplaatst.Voor programmadetails zie Eventbrite.
Graag twente.com/rode-loper en onze social media in de gaten houden voor updates en informatie over het definitieve programma van de Rode Loper 2020.