We staan als maatschappij voor een grote uitdaging: zijn we in de toekomst in staat om iedereen voldoende en kwalitatieve zorg te bieden? Robot Care Systems en Spark design & innovation ontwikkelden LEA, een robot-assistent voor mensen met Parkinson, senioren en mindervaliden. Remi Veenman neemt je mee in het intensieve en uitdagende ontwikkelingsproces van LEA, hij deelt zijn visie op de toekomst en de bijbehorende uitdagingen en kansen voor ontwerpers. Ontdek welke factoren steeds belangrijker worden om producten van een toenemende integrale complexiteit te ontwikkelen. En beleef hoe een diepgaand begrip van de doelgroep kan leiden tot onverwacht snelle gebruiksacceptatie en met het best mogelijke product voor ogen.

Remi Veenman is innovation manager bij Spark design & innovation, een industrieel ontwerpbureau gevestigd te Rotterdam. Spark geeft tastbare vorm en technische invulling aan de ideeën van innovatieve opdrachtgevers. Geleid door de behoefte om te innoveren en om producten integraal te ontwikkelen.

Mogelijkheid om gezamenlijk te dineren op eigen kosten (1 gang diner voor 20 euro incl. twee drankjes), geef dit minimaal drie dagen van te voren op bij uw aanmelding.

LET OP: Wanneer u ook deelneemt aan het diner, neem dan alstublieft € 20,- contant mee. Er kan niet gepind worden!

Heeft u zich aangemeld en bent u plotseling toch verhinderd? Meld u zich dan a.u.b. af via de link in uw bevestigingsmail of door te mailen naar io@kivi.nl.