Sinds 1894 ontwerpt HITEC Power Protection opmerkelijke krachtinnovaties. In 1956 bouwden ze het allereerste roterende UPS-systeem en het roterende filterconcept dat nog steeds centraal staat in hun innovatieve producten. In 1969 combineerde HITEC het roterende filterconcept met een kinetische energiemodule en dieselgenerator om de allereerste dynamische UPS te introduceren.
Hun nieuwste UPS-serie, de PowerPRO 1000 – 3600 (Power range 470 – 3600 kVA) combineert de elementen van energieopslag en energieoverdracht in één compacte eenheid – een module die bekend staat als de KEM (Kinetic Energy Module). Dit ruimtebesparende moduleontwerp biedt een hoogwaardige optie voor energieopslag die zeer betrouwbaar en eenvoudiger te onderhouden is dankzij een ingebouwde conditiebewaking en een automatisch smeersysteem. Bovendien heeft HITEC de installatie vereenvoudigd, met geprefabriceerde bekabeling en connectoren.

Programma

Ontvangst 14.30 uur
Innovatie bij Hitec Power Protection door Patrick Kok
Design van de PowerPro serie door Jacques Stevens van IDpartners
Rondleiding
Netwerken / borrel

Deze bijeenkomst maakt deel uit van de cyclus: Made in Twente, innovatieve maakbedrijven uit Oost-Nederland die zich graag presenteren.
Organisatie: VMO en het IDC. Toegang gratis voor VMO en IDC leden. Vol = vol