Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers. Ga jij mee naar de Dutch Design Week (DDW)?

Onder leiding van twee ontwerpers van INC(nieuw IDC lid) nemen we jullie mee langs de nieuwste ideeën op het gebied van design en innovatie. De ideeën en ontwerpen staan bekend om het experimentele en vernieuwende karakter. De inspiratie tour gaat langs tentoonstellingen, nieuwe concepten en aanstormende ontwerp talenten.
INC Dutch Design Week Inspiratie Tour
Er staan drie locaties op het programma: Campina Fabriek, Piet Hein Eek, het Klok gebouw & het innovatieplein. Op de locaties is verschillend designwerk te zien van onder andere studenten, ateliers en grote en kleine bedrijven / kennis instellingen. Je kunt meelopen met onze Tour Guides of er voor kiezen om vrij rond te lopen.
Tour op maat
Omdat er ontzettend veel te zien is bieden we jou de mogelijkheid om een shortlist te ontvangen van interessante werken toegespitst op jouw interesses of vakgebied. Bij het bestellen van jouw ticket kun je jouw interesses aangeven. Je ontvangt tijdens de tour van ons de shortlist met daarop de voor jou relevante werken en plekken.

Programma
8:30 Vertrek bus vanuit Centraal Station Enschede

11.00 – 14.00 Start bij Campina Fabriek te Eindhoven

14:00 – 15:30 Lunch bij Piet Hein Eek

15:30 – 18.00 Klok gebouw & innovatie plein

18:30 Vertrek vanaf Strijp-S richting Enschede

Tickets info:

• Dutch Design Week toegangsticket: ‘DDW Premium ticket’
• Vervoer per VIP touringcar (incl. koffie/thee)
• Lunch bij Piet Hein Eek Restaurant
• Draagtas met informatie en energizers
• Persoonlijke Design Guides Eelke en Maddy
• Hostess MET ILSE

LET OP: Wil je deelnemen aan de Inspiratie Tour, maar ga je op eigen gelegenheid? Vul bij het aanmelden de kortingscode ‘zondervervoer’ in!