Het IDC bezocht op 16 & 17 november Eindhoven

De aftrap was bij Solliance Solar Research op de Brainport Industries Campus; een bijzonder bedrijf in een inspirerende omgeving vol met innovaties.

Na de check-in bij het Inntel Art Hotel startte de wandeling langs de verschillende onderdelen van lichtkunstfestival GLOW mét onderweg een ontzettend lekker 4-gangen walking-dinner en fijne gesprekken, zowel persoonlijk als zakelijk.

De volgende dag stond het iconische Evoluon op het program. Zij opende onlangs haar deuren weer voor het brede publiek met de tentoonstelling RetroFuture. In het futuristische gebouw werden we meegenomen in een spectaculaire en speelse setting in de belevingswereld van toekomstdenkers, dromers en kunstenaars met design, kunst, wetenschap en film.

Tom Evers: “Het is een privilege om voorzitter te zijn van het IDC. Mooie inspirerende mensen, met ideeën en daadkracht. Prachtig om er samen eens langer uit te zijn. Fijne gesprekken, meer diepgang en het leidt tot makkelijker samenwerken met elkaar.”

Al met al kijken we terug op een bijzonder geslaagd evenement met interessante bedrijfsbezoeken en voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen.