We zijn deze woensdag te gast bij Tricas Industrial Design & Engineering in Zwolle

Tricas ontwikkelt innovatieve, aantrekkelijke en succesvolle Next Generation-producten. Door alle disciplines in huis te hebben voor uitgebreide productontwikkeling en technologische innovaties, zijn ze in staat om het hoogste niveau van integratie te bereiken. Hun interne competenties omvatten elektronische, software- en mechanische ontwikkeling inclusief productontwerp en Look&Feel. Voeg dit bij een goed gevoel voor haalbaarheid en maakbaarheid en maak kennis met een bijzonder ontwikkelingsbedrijf gevestigd op een unieke plek: Perron038 in Zwolle.

Theo de Goede van Holland Innovative vertelt ons die middag kort over enkele aspecten van de Design for Six Sigma methodiek, waarbij, gebaseerd op de development methode van Tricas, een link zal worden gelegd met de methoden zoals die binnen Design for Six Sigma worden gehanteerd. Theo neemt ons in vogelvlucht mee langs enkele statistische maar ook meer algemene tools die ondersteunend zijn aan, maar ook voorwaarde voor succes bij ontwikkeling van complexe producten.
De finale vraag waar we met ons allen voor staan willen we graag met u bespreken: “Gaat Design for Six Sigma daadwerkelijk een bijdrage leveren in uw ontwikkelproces?”

Holland Innovative helpt organisaties bij het efficiënt en effectief ontwikkelen van high-tech en medical devices. Hierbij baseren ze zich op diverse disciplines zoals Project Management, Reliability Engineering, Design for Six Sigma en Data Science.