Altijd al willen weten wat er gebeurt in dit kleurrijke gebouw?

Tijdens deze middag worden we meegenomen door Roy Seggelinck, salesmanager ADS Toelevering Water, en Arend Jan Overbeek, bedrijfsleider ADS Toelevering Bouw, in het ‘gesamtkunstwerk’ van de Weense architect Hundertwasser en laten zij zien waar de ADS groep, die hier zetelt, voor staat.

De ADS Groep is dé solide bouwpartner voor de publieke sector. Zij bedient opdrachtgevers en ketenpartners in het openbaar bestuur, de zorg, het onderwijs en de watersector. In hun ruime productiefaciliteit van 16.000 m2 produceren ze voor hun eigen projecten, maar ook voor derden. Daarnaast zijn ze opdrachtgevers graag van dienst als merkonafhankelijke co-maker.

De afdeling Toelevering Water richt zich op het ontwerpen, bouwen en monteren van producten en oplossingen in RVS, aluminium en staal. Totaaloplossingen in metaal, kunststof, appendage en besturing zijn ook mogelijk. Engineering, realisatie, transport, plaatsing en commissioning kunnen als compleet pakket geleverd worden. Toelevering water

Bij de afdeling Toelevering Bouw ligt de focus op volumineuze prefab- en maatwerkproducten zoals gevels, wanden, vloeren, daken en complete modulaire units. Ook ontwikkelen ze samen met partners vernieuwende concepten in hout en staal voor de bouwmarkt. Toelevering bouw

Daarnaast vertelt Mariska de Roo, business relations manager bij de UT, ons alles over het PDEng programma.

Een PDEng programma is een post-Master ontwerpopleiding aan de Universiteit Twente met een duur van 2 jaar. De PDEng-opleidingen van de Universiteit Twente leiden in samenspraak met het bedrijfsleven mensen op die in staat zijn hoogwaardige, creatieve en vernieuwende ontwerpen te maken voor complexe ontwerpersvraagstukken met een multidisciplinair karakter.