Terugblik IDC designmeeting bij ADS te Goor

Op 10 maart waren we met veel IDC ‘ers op bezoek bij ADS in Goor.

Na de presentaties van Roy Seggelinck (toelevering water) en Arend Jan Overbeek (toelevering bouw) over het ontstaan van het bijzondere pand, de historie en de huidige gang van zaken binnen ADS, vertelde Mariska de Roo, business relations manager bij de UT, ons alles over het PDEng programma, de 2-jarige post-Master ontwerp opleiding aan de Universiteit Twente.

Vervolgens doken we voor een rondleiding, de fabriek in en zagen dat de ADS organisatie in transitie is. Zij staan bekend als de partij die maatwerk en projectmanagement levert tegen een scherpe prijs. Tegelijkertijd groeien zij nu uit tot klantgerichte bouwpartner en kennisleverancier en staan ze garant voor de gestroomlijnde uitvoering van mono- en multidisciplinaire projecten en voor vakkundig beheer & onderhoud.

Aansluitend werd er volop genoten van een aangeklede borrel met lekkere happen en het elkaar weer zien na een lange periode van beperkende Corona maatregelen!

Kortom een interessante middag met een grote opkomst waarin innovatie, architectuur, opleiding, technologie en ontwikkelen samen kwamen.