Op 14 november zijn we voor een designmeeting te gast geweest bij Innovadis.
Innovadis, een softwarebedrijf, verbindt mensen, systemen, apparaten en organisaties en is dit jaar verhuisd naar de Roombeek in Enschede.
Die middag maken we ook kennis met The Cee Cee in The Cee Spot.
CeeCee is een inspirerende werk- en ontmoetings- plek voor creatieven in media, technologie, ICT, design en architectuur.

Programma.
Jurgen van Kreij, directeur Innovadis  hield een mooi en boeiend verhaal over Tip4Support. Tip4support is een mobiele toepassing voor monteurs die de brug slaat tussen informatie-systemen en de werkvloer. Meestal zijn er in een fabriek onderhoudsinstructies, werkschema’s en uitgebreide documentatie van machines aanwezig. Maar dat staat dan ergens op een server of in een ERP-systeem. Tip4Support zorgt ervoor dat die informatie direct beschikbaar is op het moment dat de monteur bij de machine staat.

Daarna heeft Niels Moshagen van Mindt ons iets verteld over ‘De ontwikkeling van de Creatieve Campus’.
Wiro Kuipers, Captain CeeCee Community, had een workshop voorbereid en heeft ons aan het werk gezet over de toegepaste creatieve technologie en de community erbij.
Tussen de lezingen door was er een rondleiding door het gebouw bij diverse start ups en het containerpark in aanbouw buiten.
En na afloop natuurlijk een informele borrel in The Cee Spot.
Meer info: https://www.innovadis.com/