💥 wat een TOP feest hebben we gehad 💥

29 mei was het 20 jaar geleden dat de stichtingsakte van het Industrial Design Center werd ondertekend en dat hebben we gevierd met onze leden.

“In 2001 startten zowel de Universiteit Twente als de Saxion Hogeschool Enschede met een ontwerpersopleiding. Nu al is Industrieel Ontwerpen – met 120 eerstejaars studenten – de grootste nieuwe opleiding op de UT. En deze groei is niet ten koste gegaan van de andere technische opleidingen. De reden van het succes is het onderwijsconcept, maar vooral de unieke samenwerking met het bedrijfsleven. De motor achter deze ontwikkeling is prof. Fred van Houten; de brug naar het bedrijfsleven wordt gevormd door het Industrial Design Centre waarin de grote Twentse ontwerpbureaus participeren.”

– uit artikel Twentevisie 2003 –

Onze voorzitter Tom Evers nam ons mee in de geschiedenis, waarbij oprichters en oud bestuursleden in het zonnetje werden gezet, blikte vooruit en verwelkomde de nieuwe leden Van Raam, Studio Vogels , Tragar Home Services, Insyte Technology en Liftsens.

Op de schitterende locatie van een van onze bestuursleden genoten we van een hapje en een drankje en was er alle ruimte om elkaar weer persoonlijk te spreken. We kijken terug op een geslaagde middag met een grote opkomst, tekenend voor de speciale band die de IDC leden met elkaar hebben.