Het IDC wil kennis en ervaring op het gebied van Industrial Design bundelen, versterken en internationaal profileren. Het streven is om initiatieven op het vakgebied van Industrial Design te stimuleren, ten behoeve van onderlinge samenwerking, onderzoek, kennisoverdracht en begeleiding van productontwikkeling gerelateerde trajecten. Onze nieuwe Programma Manager Myriam Knol zet sinds 1 maart haar skills bij ons in om deze doelstelling te ondersteunen.

Myriam is een rasechte netwerker en wordt enthousiast van het verbinden en motiveren van mensen en bedrijven. Zij ziet haar rol als die van ‘spin in het web’ met een open mind, waarin ze inspireert door middel van enthousiasme en doorvragen. Als programma manager zorgt Myriam voor een gevuld en interessant programma aan activiteiten voor en door onze leden.

‘Een ontmoetingsplek creëren’
Over haar nieuwe functie bij het IDC zegt Myriam: ‘Ik kijk er naar uit om de mensen, organisaties en bedrijven die lid zijn van het IDC te leren kennen. Om hun specialisme op ontwerp gebied te ontdekken, om te horen waar voor hen de uitdaging op hun vakgebied ligt. Deze ongetwijfeld inspirerende ontmoetingen zullen bijdragen aan mijn wens een ontmoetingsplek te creëren waar ontwerpers, producenten, bedrijfsleven, docenten en studenten elkaar inspireren en uitdagen. Waar spontaan samenwerking ontstaat en waar creatieve ideeën worden omgezet in toegevoegde waarde.
Dat is ook waar het IDC voor staat en ik vind het een geweldig leuke uitdaging om daaraan mee te werken en bij te dragen.’

Mailadres: info@idcenter.nl

Telefoon: 06 15328128