Let's all cycle

Bij Van Raam geloven wij dat als mensen langer mobiel en zelfstandig zijn, ze zich gelukkiger voelen. Daarom bieden wij duurzame en eigentijdse mobiliteit aan mensen met een beperking en aan mensen die niet op een reguliere tweewielfiets kunnen fietsen. Met een Van Raam fiets ervaar je zelfstandigheid en vrijheid.

Van Raam is fabrikant van aangepaste fietsen en is gespecialiseerd in het fabriceren van driewielfietsen, de scootmobielfiets, lage instapfietsen, de loophulp, duofietsen, tandems, rolstoelfietsen en transportfietsen. Wij willen een bijdrage leveren aan de integratie van mensen met een beperking in de samenleving. Dat is de reden van ons bestaan. We zijn trots op wat we met elkaar bereiken en de duurzame impact die we hebben op klanten. Dit doen we momenteel met zo’n 245 medewerkers. Let’s all cycle!

De aangepaste fietsen van Van Raam maken mensen mobiel. Wij bieden dan ook een breed aanbod van aangepaste fietsen aan voor mensen met een beperking en voor mensen die niet meer op een standaard tweewielfiets kunnen/willen fietsen:

Zelfstandig fietsen: Driewielfietsen, Scootmobielfiets, Lage instapfietsen, Loophulp
Samen fietsen: Duofietsen, Tandems, Rolstoelfietsen, Transportfietsen

De unieke rij-eigenschappen van iedere Van Raam fiets zorgen voor een bijzondere fietsbeleving. Met innovatieve en moderne productietechnieken en door het toevoegen van opties/accessoires en frame-aanpassingen, maken wij voor vrijwel iedereen een passende aangepaste fiets. Op de meeste van deze aangepaste fietsen is de unieke Van Raam trapondersteuning mogelijk.

De aangepaste fietsen van Van Raam gaan de hele wereld over, met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord-Amerika. Er wordt niets op voorraad geproduceerd, elke fiets wordt uniek en op aanvraag gefabriceerd.

Contactpersonen