Business Cases

Hulshof koffers en tassen BV

Mobiel en flexibel werken op een comfortabele manier? Bij Hulshof ontwikkelen en produceren we de oplossingen die daarvoor zorgen.

Ease your Way at Work
Onze koffers, tassen en accessoires zorgen ervoor dat uw werkplek overzichtelijk, comfortabel en ergonomisch verantwoord is. Ook voor het vervoeren van uw spullen van en naar de werkplek bent u verzekerd van een eenvoudige en comfortabele oplossing.

Altijd op maat
Ieder beroep stelt zijn eigen eisen aan mobiel en flexibel werken. Daarom vertalen wij uw specifieke situatie naar een specifieke oplossing. We brengen uw werksituatie in kaart en vertalen deze naar een oplossing die voor u geschikt is. Dit kan variƫren van een aanpassing op een bestaand product tot het ontwikkelen van een product op maat.

Advies en service
Zoals gezegd bieden wij oplossingen op maat. Een goed advies is daarbij onontbeerlijk. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiel en flexibel werken. Daarnaast zijn onze service op maat en een goede after sales service minstens zo belangrijk. Denkt u hierbij aan demonstraties op de werkvloer, maar ook aan de opslag en levering op afroep van koffers, tassen en accessoires. Bij vragen, onderhoud of wellicht een reparatie: we staan altijd voor u klaar.
Hulshof cases

Contactpersonen
  • Eric Hulshof Managing Director