Voor donderdag 28  januari  hebben we de IDC leden: Mirjam Elferink en Martijn Kortier van Elferink & Kortier Advocaten en Maurits de Jong van Inaday uitgenodigd.
Dit webinar sluit aan op het eerste webinar in december van Idee tot Product. Met name hoe die producten te beschermen vanuit juridisch perspectief door middel van intellectuele eigendomsrechten.

Programma
“Mirjam Elferink & Martijn Kortier, beiden gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht, ICT-recht en Privacy, zullen iets vertellen over het intellectueel eigendomsrecht.
Hoe kan uw product of idee beschermd worden?
Wat moet u wel of niet regelen om auteursrecht, octrooirecht, modelrechten of merkenrechten te krijgen?
Wat als u wordt beticht van inbreuk of als een ander inbreuk maakt op uw rechten?
Welke mogelijkheden heeft u dan?
Elferink & Kortier Advocaten, adviseert, procedeert en contracteert met betrekking tot het brede scala aan IE-rechten en praat u vanuit haar brede ervaring graag bij.
 
“Maurits de Jong van Inaday, zal iets vertellen over de praktische zaken om rekening mee te houden bij het aanvragen van bescherming voor een product of idee.
Wanneer moet een idee vastgelegd worden?
Moet er al een werkend product zijn?
Moet er meteen internationaal bescherming komen?
Inaday adviseert op een toegankelijke manier over de beste strategie om een idee te beschermen. Daarbij begeleiden ze de verlengingstrajecten en assisteren ze bij inbreukprocedures, waarbij de ontzorging van de klant hoog in het vaandel staat.”

Na aanmelding ontvang je een e-mail met bevestiging en later een toegangslink voor het webinar.