Op de campus van Universiteit Twente is het stagebemiddelingsbureau Integrand Twente gevestigd. 

Bestuursleden van Integrand TwenteWesley Bouwmeester, Koen Busink en Paul Strikwerda zijn bestuursleden van Integrand Twente. Naast hun studie zetten zij zich vrijwillig in om een brug te slaan tussen studenten en het bedrijfsleven. Ze helpen, samen met nog vijf bestuursleden, studenten bij het vinden van een interessante stage. Dit doen ze voor alle studies die de Universiteit Twente aanbiedt. 

Uw bedrijf hoeft dus niet zelf op zoek naar een stagair. Leg uw wensen neer bij Integrand en zij maken een eerste selectie en regelen alles rond de stage. Het mooie is dat Integrand een landelijke organisatie is, met vestigingen in alle universiteitssteden. Integrand Twente kan putten uit een grote database waardoor u ook studenten uit andere delen van het land bereikt. 

Op dit moment worden er veel stages aangeboden. Daarom doen Koen, Paul en Wesley er alles aan om zoveel mogelijk studenten te bereiken. Er worden carrière evenementen georganiseerd met veelzeggende namen als Talent Pools en Techniek op Hakken. Ze geven presentaties bij studieverenigingen en collegepraatjes voorafgaand aan een college. Studenten kunnen bij Integrand terecht voor een cv check, tips bij het solliciteren of een LinkedIn training. Dit alles om op een laagdrempelige manier in contact te komen met studenten die op zoek zijn naar een stage. 

Studenten die wellicht interessant zijn voor uw bedrijf. De studenten van Integrand Twente komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Of misschien loopt u ze een keer tegen het lijf op één van de designmeetings van het Industrial Design Center. 

Voor studenten is deze bemiddeling gratis, bedrijven betalen op basis van no cure no pay. Het gaat hier niet om commerciële tarieven, Integrand is een non profit organisatie.