In deze functie beschik je over technische basiskennis en kan je zelfstandig werken op basis van een tekening. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het maken, bewerken en monteren van metalen producten, naar wens van de klant.


Wat ga je doen?

Als constructiebankwerker / lasser ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en monteren van onderdelen en (hulp)constructies tot complete constructies, apparaten en/of installaties. Dit doe je met behulp van diverse lastechnieken, zoals Mig/Mag en Tig.
Je bent in staat om technische tekeningen te lezen waaruit je de meest effectieve werkvolgorde en inzet van productiemiddelen bepaalt. Je maakt onderdelen en delen van constructies op maat door middel van buigen, zetten, kanten, zagen, slijpen en boren. Als constructiebankwerker / lasser draag je actief bij aan de ontwikkeling van product en proces en werk je in een moderne, schone en opgeruimde werkplaats.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt (minimaal) MBO werk- en denkniveau
  • Stage-/werkervaring in een soortgelijke functie binnen de constructie of apparaten-/machinebouw
  • Je bent zelfstandig en weet van aanpakken

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een dynamische functie waar ruimte is voor groei en ontwikkeling
  • Enthousiaste collega’s en een ongedwongen werksfeer waar het goed toeven is
  • Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris volgens CAO Metaal en Techniek 

 

Zit je nog op school of ben je bijna klaar? Wij bieden opleidingsperspectief en hebben veel mogelijkheden voor BOL en BBL scholieren. Al een aantal jaar ervaring? Breng jouw bedrevenheid met je mee naar onze werkplaats!

 

Ambitie en interesse om ons team te versterken?
Mail je sollicitatie naar info@descotechmetal.eu

Bel Benno Masselink op 0541–352335 voor meer informatie over deze functie of kijk op www.descotechmetal.eu voor meer informatie over ons bedrijf.